20061201

Papa 16. Benedict, dün Sultanahmet Camisi'ni gezdi. Kıbleye dönerek ellerini bağlayıp kıyama durdu ve dua etti.
.
Şimdi sorulacak soru şudur:
Papa camiye girerken ayakkabılarını çıkarmış mıdır? (resimde entarisi ayaklarının ucuna kadar uzandığından belli değil).
Eğer çıkardıysa ayakkabıları çalınmış mıdır?
Eğer çalındıysa kırmızı Prada ayakkabı giyen bir yurdum insanını şu an Sultanahmet civarında dolaşırken görseniz hakkında ne düşünürdünüz?
.

4 comments:

ABİ said...

http://ahbeguzelabimbe.blogspot.com/2006/12/papa-kbleye-dnd.html

:)

ben bu yazıyı, senin bu yazını görmeden yapmışım.. ama seninki bana, benim ki sana atıf olmuş, bilmeden.. sadece Hera linkini ekledim..
kolay gelsin..

hera said...

abicim, senin ftg daha açıklayıcı, sorulara mahal bırakmıyor böylece:)
selamlar,

pinhanarcat said...

sevgili hera :)
hiçbir yere size ulaşım imkanı sağlayan bir eposta adresi iliştirmemiş olduğunuz, ve uzun zamandır söylemeyi düşündüğüm şeyi size iletebilmek konusunda aklıma başka bir çözüm gelemediği için, buradan yorum olarak yazmaya karar verdim :)
site internet explorer altında gayet düzgün görünüyor olmasına rağmen, ie kullanmayan büyük bir çoğunluk olan bizler için, okumak biraz işkence halini alıyor, özellikle yandaki menüler dahil, sayfadaki pek çok yazı birbirine girmiş olarak görünüyor.
konuya bir el atıp düzelteceğinizi umuyoruz:)

(yorumu okuduktan sonra silebilirsin, blogun altında çok alakasız durmasın)

hera said...

sevgili pinhanarcat,
uyarin icin cok tesekkur ederim. ben, gordugumu herkesin gordugu sanacak kadar biliyorum bu isi ne yazik ki. tez zamanda cozmeye calisacagim bu durumu.