20050718

gulumse biraz





yalniz bayanlar!

yapayalniz gecen gecelere son!





Not: Renk ve beden secenekleri mevcuttur

5 comments:

hera said...

"el yapımı seks oyuncakları"!
yoo bu benim tahayyül edemeyeceğim kadar karmaşık bir subje! hani gözünü burnunu kapatıp tarçın koklatırlar, sen karabiber dersin, sonra bir bakarsın; aaa! işte o an ne hissediyorsan bu cümle de öyle bir şeyler bıraktı bende..

uysallaşmak ya da ayaklarının yere basması; hani pek övdüğümüz dağlardan göklerden inmesi "teknoloji" denen "nesnenin".. ne uğruna terkeder tahtını: daha çok kullanılmak uğruna mı? daha çok para etmek uğruna mı? tüm tariflerde ahlak ve kadınla ilgili metaforlar geliyor aklıma -ki o zaman uysallaşmak yerine sözde tahtından vazgeçmemek adına kolunu kanadını kırmak demeli herhalde, hep cazibesini koruyabilmek adına

sevgiler

Margot said...

Selam Hera,
Bence çok hüzünlü bir icat bu. Bu kadar yalnızlaştırdıklarını kabul ediyor bir de çözüm öneriyorlar! Bilimkurgu filmlerinde de hep bir hüzün var zaten. Teknoloji önce yalnızlaştırır sonra çözümler sunar!

hera said...

margot hosgeldin!
***
evet hüzünlü ama nedense sırıtıyorum böyle şeyler görünce..kendimi hayal etmek de çok komik oluyor. bu gerçek bir reklam oysa ki ve adamlar bilmemkaçtane satıyorlar.

algılarımın artık şaşırdığını düşünüyorum. herhangi bir anahaber bültenine denk geldikten sonra da aynı duyguya giriyorum -aynı sırıtış suratımda.. teknoloji mi ehilleşti ben mi tekno ürününe dönüşüorum bilemedim şimdi (ve yalnız deilim biliyorum tabii)

Anonymous said...

I think this is one of typical Japanese inventions...

hera said...

keiko- right, japanese "invention"
i guess they invented hard working single women sleeping lonely this time