20060508

the way we make future plans

Muhterem kisi, hayatimin ask bocegi, pek sevdigim herakles, nam-i diger simdiki zaman ile evli oldugum erkek/ kocam ve hepsi, nihayet 1999 senesinde, takribi 2 senelik bir ayri/ayni ev ve is/sevgili/hayat oyununda siperane/arkadas yasantimiz perilere layik surer iken, bir gece, o lacivert gece, evet iste 2 sise tekilanin dibine vuruldugu geceden bahis ile, zat-i sahanelerine evlenme teklifinde bulunmus idi.

Sonra o gece bitti, yattik kalktik yedik ictik gunler yesil yapraktaki cig misali uctu gitti, mustakbel esimde ses seda yok... hani evleniyorduk, aksiyon nerede, seyirci nerede, tabela 0-0... soyleydi boyleydi derken bu naciz beden -hera- 2 ay falan gizemli yabancinin maceralarini sineye cekmis ve sonra da bir mini-kriz (mini-bar misali) aninda heraklesin suratina mevzuuyu mevziilemis en nihayet bu iki genci sonsuza degin baglayacak olan o gorunmez bagin temelleri "pilavdan donenin kasigi kirilsin" deyun atilmis olmus idi.
gokten uc elma 1 nisan 2000'de dusmus idi.

Cumartesi gunu kocamla sultanahmette caddeyi geciyorduk, birbirimize bakmadan ama kollayarak. ona benimle "sakin biryerlere" gocup gocemeyecegini sordum. yine bana bakmadan "simdi mi" dedi. "yok" dedim "biraz daha kirisinca". "tabi" dedi. TABİ.
O kadar.