20050914

muhendisin seyir defteri


bin tonluk is yuku, gitme gidememe, patron kaprisi, olaganustu paris, yakisikli herakles ve guzeller guzeli heranin beraberliklerini kutsama ayinleri ve nihayet heranin kendini itiraflar.com daki siradan iliski hikayelerinde buluverisi ile noktalanan bir boslukta olma hali. makyajsiz karsinizdayim bu aksam ey aglayisimi bagirisimi duyan daglar nehirler.

4 comments:

Defne Koryurek said...

hera,

derhal evi, cantanizi, dolaplari, bas ucu masanizi, tum cekmeceleri, makyaj cantanizi ve hatta posta kutusunu minimum %75 kakao dedikleri cinsten bitter cikolata ile dolduruyorsunuz, sarap ve vodkadan uzak duruyorsunuz, illa sartsa icki, tekila oneririm ve bol oksijen alacaginiz yerlerde hizli yuruyusler yapmak uzere ayaginiza rahat bir ayakkabi giyiyorsunuz... asla nina simone dinlemiyorsunuz, hatta muzik dinlemeseniz de olur, bir kac haftaligina... caniniz ne kadar yaniyor olursa olsun, once ruh halinize hukmeden kimyasallari kontrole almalisiniz. seratonine ve oksijene sudan fazla ihtiyaciniz var. lutfen ogudumu tutun. dediklerimi yapin. tecrubelerden kacilmiyor ama bizi esir almalarina da izin vermemek gerek. derhal fotograf albumune girmeliler. ama once, su hormonlar, enzimler bir duzene girmeli ki fotograflari duzenleyebilin, di mi? iyi olun, derhal. vakit kaybetmeye degmez. yasayacak o kadar cok ve baska tecrube var ki... inanin, lutfen bana. hadi, hera.

sevgiler,
D.

Defne Koryurek said...

o heryere yerlestirmenizi onerdigim bitter cikolatalari yiyerek tuketmeniz gerektigini ve asla tek isirikla yetinemeyeceginizi (esit yemek gerek ki, esit dagilsin kalcalarimiza) soylemeyi unuttum, sanirim!

cok sevgiler,
D.

Margot said...

Heracım,
Bugün içimde bir sıkıntı var, havalar soğuyor ondan mıdır bilmiyorum. Dün gece lanet bir öksürük krizine yakalandım ondan olsa gerek. Bu post'u okuyunca içimden renkli yünlerle kapına dayanmak geldi, böyle zamanlarda çayı koyup örgü örmeye başlamalı insan. Yalnız değil ama, yanyana uzatıcaz bu atkıları. Üzmeyesin kendini fazlaca, gelip gidip bakacağım yine..

bilginc said...

sevgili hera...,
duygularimiz da mevsim normalleriyle senkronize sekilde bir sicak bir soguk, yine bir sicak diye dalgalaniyorlar galiba ?
su siralar genelde benzer haller icindeyiz, fikrimce....